logo
logo

About me

Sunt un curios si un explorator din fire.

De mic copil imi placea sa observ lumea, sa cunosc cat mai multe, sa "captez" frumusetea din jurul meu. Mai tarziu, am gasit si un instrument ajutator: aparatul foto. Mai intai a fost LOMO-ul tatalui meu, un aparat pe film cu care am inceput sa ma joc. Apoi am facut cunostinta cu internetul si orizonturile mele s-au largit subit. Am primit acces la toate minunatiile pamantului, lucru ce a zgandarit si mai mult exploratorul din mine.

Imi doream sa pot sa creez si eu asemenea imagini frumoase. Totodata, pozele erau adevarate "porti" pentru a visa, pentru a iesi din zona realitatii imediate si a explora orice, fara limite.

Dupa Lomo au urmat diverse "jucarii" de fotografiat, iar in 2012 m-am decis sa fac prima mea investitie serioasa intr- un aparat foto DSLR. Din acel moment am devenit mult mai preocupat sa ma perfectionez.

Din anul 2013 am inceput sa fotografiez evenimente, iar in 2015 am lucrat ca fotograf pe vase de croaziera. De ce nunti si evenimente de familie? Pentru ca imi place sa surprind momentele fericite din viata oamenilor. Un alt motiv este ca nuntile sunt unice si complexe in acelasi timp. Fiecare are povestea ei, emotia ei, doza de imprevizibil si aceste lucruri ma determina sa evoluez continuu ca om si ca artist.

In viziunea mea, fotograful trebuie sa devina un om de incredere pentru miri, sa il simta ca pe un prieten apropiat. Astfel, el va putea sa aiba acces si sa capteze cele mai autentice momente si emotii din acea zi.

Daca sunteti in cautarea unui fotograf de nunta in Timisoara sau in oricare alt oras si va place stilul meu de a fotografia, sunt la un click distanta de voi. :)

logo-LS-lorandszazi-NEGRU

Contact

Contacteaza-ma pentru o oferta personalizata.

Weddings

Weddings Portfolio

Christening

Christening Portfolio

Fammily and Kids

Fammily and Kids Portfolio